FirstPhone

Jelenleg Magyarországon több mint 40 üzlettel rendelkezünk, de fejlődésünk töretlen, így célunk a jövőben egy kiterjedt nemzetközi hálózat létrehozása.

Profilunk a mobiltelefonok, egyéb mobil eszközök illetve tartozékok kis –és nagykereskedelmi forgalmazása és szervizelése. Az évek során portfóliónkat és szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan fejlesztve szoros kapcsolatba kerültünk a legnépszerűbb gyártókkal is, ezzel segítve a felhasználók egyedi igényeinek kielégítését.

40+

Üzlet Magyarországon

10+

év tapasztalat

2M+

Eladott készülék

Eddigi sajtómegjelenéseink a teljesség igénye nélkül

G7- Európa leggyorsabban növekvő cégei között a FirstPhone (2021)
https://g7.hu/vallalat/20210408/europa-egyik-leggyorsabban-novekvo-cege-lett-a-kisvardai-kick-box-bajnok-csaladi-vallalkozasa/
Huaweiblog - Jótékonysági árverés
https://huaweiblog.hu/jotekonysagi-okostelefon-arveres-rendkivul-jo-arakkal/
Financial Times - FT1000 lista Európa leggyorsabban növekvő vállalkozásairól (2021)
https://www.ft.com/content/8b37a92b-15e6-4b9c-8427-315a8b5f4332
Frissmedia - Kisvárdai cég a leggyorsabban növekvő ezer európai vállalkozás között (2020)
https://frissmedia.hu/hir/kisvardai-ceg-a-leggyorsabban-novekvo-ezer-europai-vallalkozas-kozott/14053
Tech2 - Megnyílt az első vidéki Huawei szervizközpont (2017)
https://tech2.hu/megnyilt-az-elso-videki-huawei-szervizkozpont/
Huaweiblog - Huawei szervizpontok nyitnak országszerte (2017)
https://huaweiblog.hu/huawei-szervizpontok-nyitnak-orszagszerte/
Tech2 - Megnyitotta kapuit a FirstPhone oktogoni MobilPlázája (2017)
https://tech2.hu/megnyitotta-kapuit-a-firstphone-oktogoni-mobilplazaja/
Mobilarena - Oktogon MobilPlaza nyitási akció (2017)
https://mobilarena.hu/hir/kedvezmennyel_varja_vasarloit_a_mobilplaza.html
Huaweiblog - FirstPhone interjú (2016)
https://huaweiblog.hu/nagyon-jol-fut-a-huawei-magyarorszagon-firstphone-interju/

Cégünk fejlődése

2022

A jövő

2022-ben a korábban megkezdett fejlesztéseink legnagyobb része bevezetésre kerülhet, üzleteink száma év végére pedig elérheti a 60-at is.

2021

Covid sokk

A 2021-es évben több olyan projekt is elindításra került amellyel biztosíthatjuk piaci pozíciónkat és még jobban kiszolgálhatjuk a folyamatosan változó vásárlói igényeket. A nehézségek ellenére év végére üzleteink száma átlépte a 40-et!

2020

Európa topligájában

2020-ra a FirstPhone Magyarországon meghatározó kereskedelmi hálózattá vált, elért eredményei alapján a Financial Times FT1000 (Európa 1000 leggyorsabb növekedését felmutatni képes vállalatának listája) listáján a 123. helyett foglalhatta el, amellyel első lett a magyar vállalkozások között. Franchise rendszerünket tovább bővítettük, partnereink által üzemeltetett üzleteink száma átlépte már a 25-öt is. Az évben a Covid a jelentős kihívások elé állított minket, amelyek új innovatív megoldások bevezetését tették szükségessé.

2019

Új webáruház

2019 évben cégünk online arculatát igazítottuk a modern kor elvárásaihoz, melynek köszönhetően vásárlóink bárhonnan, igényes letisztult webáruházunkban válogathatnak forgalmazott termékeink között.

2018

Megjelenés Európában

2018-ban cégünk az európai online piacokon jelent meg. Európa mellett hazánkban is megerősítettük jelenlétünket, kiterjedt szervizhálózatot üzemeltetünk 10 nagyvárosban. Ebből 7 hivatalos Huawei képviselet, 3 pedig Samsung Prémium szervizpont. Ennek köszönhetően az összes nagy márka készülékeit tudjuk javítani, valamint a beépített alkatrészek garantáltan gyári forrásból származnak. A 2018-as évben elindítottuk franchise-rendszerünket, amely értelmében 6 új helyszínen jelentünk meg, így vásárlóink már összesen 35 helyszínen élvezhették a FirstPhone minőséget.

2017

FirstPhone Mobilplázák

2017-es terjeszkedésünk során megnyitottunk 5 Mobil Plaza üzletet Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Kecskeméten. A gyártókkal közösen együttműködve olyan egyedülálló üzleteket hoztunk létre, ahol nagy alapterületű üzlethelyiségekben minden gyártó saját shop-in-shop megjelenésével mutatja be termékeit. A vidéki Mobil Plazaink egyben a Huawei hivatalos helyi képviseletei is, amelyekben a Huawei készülékek garanciális -és garancián túli javítása történik.

2016

Folyamatos terjeszkedés

A nyírbátori üzletünk megnyitását követően cégünk rendelkezik azóta is a legnagyobb hálózattal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (beleértve a mobilszolgáltatókat is). 2016 őszén pedig két új Samsung szervizpont megnyitásával immár Zalaegerszegen és Sopronban is a dél-koreai márka hivatalos partnereiként képviseltettük magunkat egészen 2021 közepéig.

2015

Feltörekvő gyártók

A 2015-ös évben megnyitottuk vásárosnaményi, balassagyarmati és második budapesti üzletünket a Pólus Centerben. Ebben az évben cégünk egyre nagyobb forgalmat bonyolított le az akkori legnépszerűbb Huawei és Lenovo készülék értékesítéséből.

2014

Szervizszolgáltatások bevezetése

2014-ben már a fővárosban is képviseltettük magunkat, valamint meglévő üzleteinket sikerült nagyobb alapterületű, modernebb helyszínre költöztetni. Ugyanebben az évben cégünk Samsung partner lett, melynek köszönhetően a kisvárdai üzletünk hivatalos Samsung szervizként is várta ügyfeleinket 2014 és 2021 között. Sajnos 2021-ben a Samsung jelentős számban zárt be vidéki szervizpontokat melyek közé tartozott az általunk üzemeltetett kisvárdai szervizpont is. A szervizre szoruló készülékeket szakértő munkatársaink segítségével akár a helyszínen is javítottuk, amely nagy sikert aratott a FirstPhone „szülővárosában”. Természetesen a Samsung jogosultság megszűnését követően is várjuk szervizszolgáltatásokkal ügyfeleinket!

2013

FirstPhone“Lokális” terjeszkedés

A megalakulást követően cégünk fő célja az üzlethálózattá válás volt, melynek eredményeképp első születésnapunkat már 5 üzlet üzemeltetőiként ünnepelhettük. A 2013-as év elején már a Debrecen Plázában, Mátészalkán, Hajdúszoboszlón, Nyíregyháza Plázában és Kisvárdán üzemeltettünk FirstPhone üzleteket, az év második felében pedig megnyitottuk második nyíregyházi, tiszaújvárosi, váci és gyöngyösi üzleteinket is. A FirstPhone név és a Független megoldás szlogen hivatalosan bejegyzett névjeggyé vált.

2012

Cégünk megalakult

Cégünk 2011-ben kezdte meg a működését webáruházként, majd 2012-ben megnyitott az első üzletünk Kisvárdán. Célunk az volt, hogy igényes környezetben, versenyképes árakkal, szakértő munkatársakkal, családias környezetben várjuk a hozzánk betérőket. Az első üzletünkben elért sikerek arra sarkalltak bennünket, hogy szolgáltatásainkat a környező városokban is megismertessük a vásárlóközönséggel, ezért már 2012 év végén megnyitottuk második egységünket Nyíregyházán a Plaza-ban!

Szerviz

Igényeld a szerviz szolgáltatásunkat az oldalunkon és kövesd nyomon a készüléked állapotát. A szolgáltatás használatához felhasználói fiók szükséges!

Személyes átvétel

Vedd át személyesen rendelésed valamelyik üzletünk egyikében. Ha nem esik a közeledbe FirstPhone üzlet, válaszd a GLS csomagpontok vagy a Csomagküldő pontok egyikét.

OTP Online Áruhitel igénylés

A megjelölt termékeket lehetőség van OTP Áruhitellel is megvásárolni. Online hitel igénylése csak a webáruházunkban érhető el!